+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Minősített Szerelt Kémények

 

 


Minősített Szerelt Kémények


 

saválló szerelt kémény árak megbízható forgalmazóktól


Kiváló minőségű saválló kémények, a legjobb kémény árak kíséretével!

A szerelt kémények nem véletlenül váltak messze az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb választássá, ha utólagos beépítésről vagy egyszerű telepítésről van szó. A szerelt kémény kiválasztása során fontos meggyőződni arról, hogy az adott modell valóban saválló acélból épül fel. Egy hagyományos rozsdamentes acélból készült kivitel ugyanis a füstgáz savas hatásának már nem képes ellenállni, így vegyes tüzelésű kéményekhez kizárólag a saválló acélból készült típusok felelnek meg. A kínálatunkban megtalálható szerelt kémények kívül-belül saválló acéllemez borítást kaptak, így alkalmasak olaj, és vegyes tüzelésre is.

A duplafalú saválló kémények egy többréteges szigeteléssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a cső körül egy kerámiaszál-hőszigetelő paplannal gazdagodtak (0,5 mm). Ez a szigetelés lehetővé teszi többek között az 1000°C feletti koromégésnek való ellenállást, és az 1260°C feletti hőállóságot is. A béléscső vastagságát tekintve pedig a nálunk elérhető modellek mindegyike 0,8 mm falvastagsággal (saválló acél kürtőcső) rendelkezik. A cégünknél megvásárolt KO/KO szerelt kémények minden esetben megfelelnek az európai uniós (DIN 1856:1-2009), a nemzetközi (MSZ 845:2010 /2012.01.01) és a magyar (MSZ-EN 1856-1:2009) szabványoknak is, és magukon viselik az úgynevezett CE megfelelőségi jelölést is.

A szerelt kémény kiválasztásánál az egyik legfontosabb szempont, hogy a paraméterei (magasság, átmérő) passzoljon a tüzelőberendezés huzatigényéhez. A webáruházunkban és üzletünkben kapható KO/KO saválló kémény modellek jelenleg 7 féle típusban (ezen belül 4-10 fm) érhetőek el, így a méretüket tekintve 130/230 mm, 150/250 mm, 160/260 mm, 180/280 mm, 200/300 mm, 250/350 mm, és 300/400 mm-es típusok közül találhatjuk meg a legideálisabb választást. Megfizethető szerelt kémény ár után keresgél vagy csak elakadt volna a megfelelő méret kiválasztásában? Velünk megtalálhatja számításait!

 

A szerelt kémény vitathatatlan előnyei

Egyszerű telepítés

A saválló kémény egy nagyon kényelmes megoldás, hiszen mind az épületen belül, mind az épületen kívül is feltelepíthető. Ezen kívül pedig nem lesz szükség külön beton talapzat kialakítására. Ha az épületen belüli megoldást részesítjük előnyben, akkor akár elburkolva is kivitelezhetjük a beépítését. Az elemes felépítésnek hála a saválló kémény igény szerint meghosszabbítható és rugalmasan alakítható. Egyik legnagyobb előnye, hogy kis súlyának köszönhetően nemcsak a szállításuk lesz nagyon egyszerű, de az önálló beépítési lehetőségük is. A szerelt kémények általában nagyobb darabokban szétszedve kerülnek szállításra, azonban ezeket egy pár ügyes és gyors illesztéssel nagyon eredményesen szerelhetjük fel bármilyen lakóépületbe, vagy ipari épületbe. A saválló kémény akár 1 nap leforgása alatt beépíthető. 

 

Széles felhasználási lehetőség

A saválló kémény gyakorlatilag bármilyen típusú tüzelőberendezéshez hozzáépíthető és biztonságosan csatlakoztatható. Ez a beépítés pedig utólag is megoldható. Ebben az esetben a lehető legkevesebb falbontással és rumlival végezhetjük el a tökéletes munkát. Cégünknél, nem csak a legjobb minőségű szerelt kémény modelleket kínáljuk, de a megtervezésben és beépítésben is segítünk. Ebben az esetben nem kell minden egyes munkafolyamathoz külön szakembert keresnie, hiszen egy kézben megoldunk mindent. A szerelt kémény nem csak akkor lehet jó megoldás, ha egy már meglévő épületbe szeretnénk megoldani a tüzelőberendezések égéstermékeinek elvezetését, hanem akkor is, ha egy újonnan megtervezett épületről van szó és nincs még kialakított kémény. 

 

kedvezményes szerelt kémény ár minőségi alapanyagok felhasználásával

 

Tartós kivitel, megfizethető szerelt kémény ár

A szerelt kémény esetében lekörözhetetlen előnyökről beszélhetünk, hiszen a beépítés is jóval költséghatékonyabb lesz. A minőség megtartása mellett, a saválló szerelt kémény árak pedig olcsóbbak lesznek, mint a hagyományos épített kéményeké. Az időtálló anyagokból készült, többrétegű szigetelés egy kivételesen hosszútávú élettartamot és biztonságos használatot tesz lehetővé. Aki egyszer egy szerelt kéménnyel teszi gondtalanabbá mindennapjait, az egy tartós megoldást választ, mindezt megfizethető saválló szerelt kémény árak mellett. Érdekli, hogy milyen is lehet egy valóban megfizethető szerelt kémény ár? Tekintse meg termékpalettánkat és győződjön meg róla a saját szemével!

 

Mitől függnek a saválló szerelt kémény árak?

Ha valaki már konkrét tervekkel és elképzeléssel érkezik hozzánk, akkor széles termékkínálattal állunk rendelkezésére. A webáruházunkban és üzletünkben kapható szerelt kémény árak elsősorban az átmérőtől és a folyóméter hosszától függnek. Amennyiben a lakóhelyétől távol esik miskolci szaküzletünk, ez esetben a webáruházunkon keresztül is könnyedén leadhatja rendelését a kiválasztott szerelt kéményre.

Cégünknél azonban nemcsak korrekt saválló szerelt kémény árak kíséretével várjuk, de precíz és gyors kivitelezést is vállalunk. Ha bárminemű segítségre lenne szüksége mind a megtervezést, mind a kiválasztást, mind pedig a kivitelezést illetőleg, akkor készségesen állunk rendelkezésére. A saválló kémény telepítése esetében elmondható, hogy a szerelt kémény ár mindig az adott projekt függvénye. Ilyenkor a szerelt kémény ár függ a tüzelőberendezés típusától, a kivitelezés módjától, a kémény hosszúságától és az egyéb körülményektől. A helyszíni felmérés során alaposan felmérjük az Ön igényeit és az egyéb műszaki paramétereket, ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást nyújthassuk. Ebben az esetben egyedi árajánlatot készítünk a komplett kivitelezésre. A kivitelezési költségek magába foglalják az esetleges helyreállítási munkálatok költségeit is. Miután pedig a saválló szerelt kémény árak elfogadásra kerültek, rövid időn belül kiérkezünk a helyszínre és akár 1 nap leforgása alatt feltelepítjük azt.

Ha pedig minket bíz meg a saválló kémény kivitelezésével, akkor a hatósági engedély megszerzése, a tanúsítványok beszerzése és az engedélyeztetés sem fog fennakadást jelenteni, hiszen szakavatott munkatársaink minden terhet levesznek a válláról. Megfizethető kémény árak? Keressen minket bizalommal!


 

Kapcsolatfelvétel