+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Csőventilátor

VKO 100 csőventilátor

Axiális csőventilátor Ø100mm

Ár: 4 928 Ft db

VKO 125 csőventilátor

Axiális csőventilátor Ø125mm

Ár: 5 934 Ft db

VKO 150 csőventilátor

Axiális csőventilátor Ø150mm

Ár: 9 043 Ft db

AKM100 - Fémházas csőventilátor

Fémházas csőventilátor Na100

Ár: 22 974 Ft db

AKM125 - Fémházas csőventilátor

Fémházas csőventilátor Na125

Ár: 23 546 Ft db

AKM250 - Fémházas csőventilátor

Fémházas csőventilátor Na250

Ár: 32 576 Ft db

AKM315 - Fémházas csőventilátor

Fémházas csőventilátor Na315

Ár: 44 806 Ft db

A hagyományos szellőztetési módszerek ideje lejárt: csőventilátor!


Zsúfolt irodák, levegőtlen csarnokok vagy csak egy penészedésre hajlamos otthoni fürdőszoba? Jó, ha tudjuk, hogy pusztán a csőventilátorok beépítésével is képesek lehetünk a levegő tisztítására, és a hagyományos szellőztetési módszerek teljes körű elhagyására. Egy csőventilátor beépítésével nem csak a magánlakások szellőztetése oldható meg, de nagyméretű raktárak, vagy parkolóházaké is. Cégüknél, csakis kiváló minőségű alapanyagokból álló csőventilátorokat forgalmazunk. Ezáltal az általunk megvásárolt termékek hosszú évek elteltével is ugyanolyan precíz és biztonságos működésre lesznek majd képesek.  Kedvező csőventilátor ár után keresgél? Nálunk jó helyen jár! Tekintse meg elérhető kínálatunkat, és válassza ki a számára legideálisabb ventilátor típust, vagy ha bizonytalan a döntését illetően, bátran kérje ki szakértőink tanácsát!

csőventilátor a megfelelő szellőzésért

Szívesen várjuk megkeresését elérhetőségeinken!


Csőventilátorok típusai és azok felhasználási lehetőségei

Annak érdekében, hogy elkerüljük az idő előtti meghibásodást, mindig az adott felhasználási célnak megfelelően kell eljárni és e szerint megválasztani a csőventilátor átmérőjét, illetve típusát is. Nem csak lakossági célra szánt, kisebb típusok léteznek, hanem már egészen nagy teljesítményű, ipari csőventilátorokkal is találkozhatunk. Ha Spiko-Rex Kft., akkor megfizethető csőventilátor ár!

A lakossági felhasználásra szánt csőventilátorok kiválóan alkalmasak kis vagy közepes méretű helyiségek szellőztetéséhez. Kis helyiség lehet például egy fokozottan penészesedésre hajlamos fürdőszoba, egy füstnek, olajcseppeknek és nagymennyiségű párának kitett konyha, vagy csak egy irodahelyiség, ahol dolgozunk. Az ilyen esetekben például bőven elég lehet egy csőventilátor 80mm átmérővel. Az ipari csőventilátorok a közhiedelemmel ellentétben nem csak óriási csarnokok vagy több ezer négyzetméteres üzemi helyiségek szellőztetésére használhatóak fel. A csőventilátorok széleskörű felhasználási területüknek hála, egy ipari csőventilátort is ugyanúgy bevethetünk az otthoni fürdőszobánkba, így ma már nem szükséges foggal-körömmel ragaszkodni a lakossági csőventilátorokhoz. Az ipari típusok nem csak nagyobb teljesítményt képesek produkálni, de a magasabb hőt és port is jobban elviselik, így akár szélsőséges körülmények között is alkalmazhatóak. Sőt, léteznek olyan típusok is, amelyek olyannyira strapabíróak, hogy kifejezetten a poros, szennyezett levegő elszállítására is alkalmasak. Ezzel ellenben a lakossági célra szánt ventilátorok (pl. egy csőventilátor 80mm átmérővel) leginkább a beltéri egységben állják meg jól a helyüket és némileg kisebb teljesítménnyel bírnak. 

kedvező csőventilátor ár a Spiko-Rex Kft-nél
Egy kisebb helyiségben nincs szükség nagy teljesítményre, így elegendő lehet egy csőventilátor 80mm átmérővel!


A csőventilátorok anyagát tekintve, itt is különféle változatok közül találhatjuk meg a számunkra legideálisabb terméket. A legelterjedtebb csőventilátor típusok műanyagból készülnek, amelyek optimális szellőztetést biztosítanak egy kisebb vagy lakossági célú felhasználásnál. A fémvázas csőventilátorok ezzel ellenben már egy jóval strapabíróbb kivitelt képviselnek, így kiválóan állják a sarat egy forgalmas ipari környezetben, vagy akár még kültéren is.

Elveszett volna a termékek sokaságában? Szakértő kollégáink azonnal a segítségére sietnek a választást illetően, illetve teljes körű tájékoztatást is tudnak adni bármilyen felmerülő kérdés esetén! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén!

Milyen tényezők játszanak szerepet a csőventilátor ár alakulásában?

A csőventilátor ár több tényezőtől is függhet. Nem mindegy, hogy milyen anyagból készült, milyen a minősége és hogy mekkora az átmérője. Az átmérőt és teljesítményt elsősorban az adott felhasználási cél alapján érdemes kiválasztani. Egy hatalmas gyártócsarnokba szánt ventilátor a teljesítményéből és méretéből adódóan természetesen egy magasabb csőventilátor ár alakulását vonja majd maga után, mint a lakossági célra szánt társai pl. egy csőventilátor 80mm átmérővel.

Miből fakadhat a rossz levegőminőség otthonunkban?


Az elégtelen szellőztetés már nem új keletű probléma. A természetes légzésünknek köszönhetően, közel 20 liter széndioxidot is kilélegezhetünk egy átlagos óra alatt. Ezt a kilégzést pedig sok esetben pára kilégzése is megkoronázza. De nem csak a megnövekedett széndioxid jelenléte az, ami miatt rendszeres szellőztetésre szorul otthonunk, hanem a háztartásunkban keletkező egyéb káros anyagok is. Fatüzelés esetén például a szénmonoxid képződés, a bent dohányzók esetén a dohányfüst, és a különféle poratkák, penészgombák jelenléte is megköveteli a rendszeres és elégséges szellőzést. A penészesedés például nagyon gyakori probléma a háztartásokban, és nem csak a magas páratartartamú helyeken ütheti fel a fejét (fürdőszoba, konyha), hanem a lakás többi szegletében is. 

válogasson csőventilátor kínálatunkból
A megfelelően kiépített csőventilátorok segítségével elhagyhatjuk a hagyományos szellőztetési módszerek!


A megfelelő szellőztetés azonban a hagyományos módszerekkel nem minden esetben megoldható. Különösen igaz ez a téli időszakban, amikor például az ablakok sarkig való kinyitásával jelentős hőveszteséget és azonnali kihűlést érünk el otthonunkban. Sőt, mi több, egy ilyen „merénylettel” mindösszesen egyetlen helyiség ideiglenes szellőztetését tudjuk maximum biztosítani. A csőventilátorok beépítésével nem csak a makacs penészesedés előzhető meg otthonunkban, de mindenki számára egy sokkal élhetőbb és egészséges környezetet teremthetünk meg. Könnyedén inthetünk búcsút a kellemetlen szagoknak, az állott levegőnek és a különféle szennyeződéseknek is. A kisebb helyiségek teljes szellőztetésére például elegendő lehet pusztán egy csőventilátor 80mm átmérővel, de nyugodtan választhatunk akár egy kisebb teljesítményű ipari csőventilátort is. A háztartási célra szánt csőventilátorok ezen felül ideálisan egészíthetőek ki időzítő elektronikával, ami azt jelenti, hogy csak akkor lendülnek működésbe, amikor azt megkívánjuk.

A webáruházunkban kapható VKO axiális csőventilátorok 100, 125, és 150 milliméteres átmérőkben érhetők el, így ezek a típusok nem csak a kis, de a közepes helyiségekben is ideális szellőztetést biztosítanak majd. Az axiális csőventilátorok felhasználási területe igen széles határok között mozoghat, hiszen ezeknél a típusoknál a tengelynek megfelelő irányban áramlik a levegő.

Kristálytiszta levegőre nem csak az otthonunk falain belül van szükség!

A tiszta munkakörnyezet, a friss és szennyeződésmentes levegő minden munkahely egyik legfontosabb feltétele. Különösen igaz ez az élelmiszeripari és egészségügyi szektorra, ahol a vártnál is jóval magasabb higiéniai körülményeket kell biztosítani, és egy sor nagyon szigorú előírásnak kell megfelelni. Ez azonban nem csak a dolgozóink egészsége szempontjából játszik kiemelkedő szerepet, hanem az épület és különféle berendezési tárgyak megóvása érdekében is. Gyakorlatilag minden olyan helyen biztosítani kell az optimális szellőzést, ahol a természetes szellőztetés (pusztán az ablakok, ajtók kinyitása) nem feltétlenül megoldott. Az olyan helyeken, ahol a kelletténél több por és szennyeződés keletkezik a nap folyamán, ott a korszerű szellőztetési rendszerek, ventilátorok elengedhetetlen elemei lesznek a tiszta és pormentes levegő biztosításának.

Ezek hiánya, mind a munkaerőre, mind pedig a munkaeszközökre nézve káros lehet. Egyrészt rosszabb eredményeket produkálhatunk a termelésben azáltal, hogy akár komoly leállásokat is okozhat, ha egy nagyértékű és érzékeny berendezés meghibásodni látszik a levegőből lerakódott szennyeződések miatt. Az ilyen készülékek cseréje nem csak nagyon költséges, de a javításuk is jelentős időbeli- és pénzbeli kiesést okozhat egy cég életében. Másrészt pedig egy szennyezett légterű helyiség idővel különféle megbetegedéseket és ezzel együtt pedig munkaerő kiesést jelenhet számunkra. Egy nagyméretű ipari létesítmény esetében különösen fontos lehet a gazdaságos üzemeltetés. Ennek érdekében léteznek már kifejezetten olyan csőventilátorok is, amelyek több sebességesek, így mind a kis-, mind pedig a nagy teljesítményt igénylő helyeken is optimálisan képesek üzemelni, az üzemeltetési költségeket minimálisra csökkentve ezzel.

a csőventilátor ár terén is az Ön igényeihez igazodunk
Teremtsen egészségesebb életteret a dolgozói vagy a saját családja számára! Ha Spiko-Rex Kft., akkor megfizethető csőventilátor ár!


Ipari méretű teljesítményre lenne szüksége? Ne aprózza el a dolgot! Az ipari csőventilátorok teljesítménye akár sokszorosa is lehet a háztartásokban fellelhető ventilátorokénak. A webáruházunkban található AKM fémházas csőventilátorok széles kínálatával várjuk (100, 125, 250, és 350 milliméteres átmérő), így nálunk bárki megtalálhatja a célnak legmegfelelőbb típust. Mivel a nálunk kapható csőventilátorokra a hosszabb élettartam és a strapabíró kialakítás a jellemző, így még az igen speciális körülmények között is gond nélkül állják majd a sarat. Kis helyiségek? Nagyméretű rakodóterek? Mindenre van egy jó megoldásunk!


Növelje sokszorosára a komfortérzetet otthonában vagy az irodában, és teremtsen mindenki számára egy élhetőbb környezetet!

Szellőztető rendszer kiépítésén gondolkozik, vagy csak egy korszerűbb csőventilátorra lenne szüksége? Tekintse meg az elérhető kínálatunkat, hiszen nem csak kedvező csőventilátor ár kíséretével várjuk, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja majd azt, amit keres! Széles termékpalettánknak hála, a kisebb csőventilátoroktól kezdve egészen a szuper strapabíró, prémium minőségű csőventilátorokig várjuk kedves vásárlóinkat!