+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
37990 Ft

Részletek »

Belimo Zsalumozgató motorok

Belimo Zsalumozgató motorok

Ár: 37 800 Ft db

Ár: 37 800 Ft db

Ár: 42 780 Ft db

Ár: 42 780 Ft db

Ár: 63 750 Ft db

Ár: 66 780 Ft db

Ár: 59 100 Ft db

Ár: 67 800 Ft db

Belimo zsalumozgató motor


A különféle légtechnikai rendszerek, berendezések megléte ma már alapvető fontosságú, különösen az olyan helyeken, ahol a hagyományos szellőztetési módszerek már idejét múltak. Ilyen lehet egy ipari létesítmény, egy nagyméretű raktár, egy bevásárlóközpont vagy csak egy iroda épület. A légtechnikai rendszerek alapvető követelménye, hogy friss levegőt biztosítsanak, illetve az elhasznált levegőt megfelelő módon vezessék el. Az alap felhasználási célon túl azonban, ma már egyre inkább előtérbe kerülnek olyan szempontok is, mint a porterhelés csökkentése, az épület szerkezetének állagmegóvása, vagy csak a komfortérzet növelése.

 

belimo zsalumozgató motor kiváló teherbírással

A légtechnikai rendszerek hatékonysága kiemelkedő fontosságú

 

Egy zsalumozgató motor beépítésével nem csak hatékonyabbá tehetjük a már meglévő légtechnikai rendszereink működését, de roppant egyszerűen automatizálhatóvá is. A hajtómotor szabályozható működésénél fogva mozgatni képes az adott zsalut, ezáltal a nyitási/zárási funkció könnyen vezérelhetővé válik. Immáron pedig, a folyamatok automatizálásával megnövekszik az energiahatékonyság, és ezzel együtt a költséghatékonyság is helyet kap. Habár a hajtómotorok ezen fajta vezérlését elsősorban ipari felhasználásra vetik be, nem ritka manapság egy magánjellegű felhasználás sem. A nálunk kapható hajtómotorok a kialakításuknak köszönhetően, nagyon egyszerűen szerelhetőek fel a zsalu tengelyére egy univerzális bilincs segítségével, de ha segítségre lenne szüksége, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen szakembereink készségesen állnak rendelkezésére a beüzemelésben is. Ha ezentúl Ön is szeretné egyszerűen vezérelni és irányítani a légtechnikai berendezés működését, akkor bátran nézzen szét a kínálatunkban!

 

Belimo zsalumozgató motor hatékony légtechnika rendszerhez

Tegye klasszisokkal hatékonyabbá a légtechnikai berendezések működését a Belimo zsalumozgató motor segítségével!

 

Miért a Belimo zsalumozgató motor?

A mai modern légtechnikai rendszerek kifogástalan és folyamatos működéséhez, kiváló légtechnikai megoldásokra is szükségünk lesz, csak úgy, mint egy zsalumozgató motor. A jelenlegi kínálatokban körül nézve, számos zsalumozgató típus tárul elénk, azonban a hosszútávú élettartam szempontjából sem mindegy, hogy végül mire esik majd a választásunk. A svájci székhelyű Belimo cég immáron 1975 óta foglalkozik a fűtési, szellőztetési- és légkondicionáló rendszerek akadálytalan működéséhez szükséges eszközök és kiegészítők gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével. A cég mára már a globális piacvezető címet zsebelhette be magának, és folyamatosan bővülő termékpalettájának hála egyre nagyobb sikerek elé néz. A Belimo legnagyobb hitvallása, miszerint mindig nagyobb értéket kínálnak az ügyfeleiknek, mint amire ők egyáltalán számítanának, hűen visszaköszön az általuk kínált, kiváló minőségű termékekben is. A Belimo zsalumozgató motor kínálatában gyakorlatilag bárki megtalálhatja a meglévő légtechnikai rendszeréhez leginkább passzoló készüléket. Az általunk kínált zsalumozgató motor modellek nem csak kiemelkedő minőséget képviselnek, de a hozzáadott érték teszi azokat különösen megbízhatóvá.

Elakadt a zsalumozgató motorok kínálatában és bizonytalan a döntését illetően? Még csak most tervezgeti valamilyen légtechnikai rendszer kiépítését és szeretne előre gondolkodni? Cégüknél nem csak a legkiválóbb légtechnikai rendszerek, rendszer elemek és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával állunk kedves vásárlóink rendelkezésére, de szaktanácsadásban is!

 

Belimo zsalumozgató motor automatizált légtechnika

Ha biztonságos és hatékony légtechnika a cél, akkor Belimo zsalumozgató motor!

 

Zsalumozgató motorok széles választékával várjuk!

Aszerint, hogy milyen méretű zsaluval rendelkezünk, többféle típusú és teljesítményű hajtómotor közül válogathatunk a lehető legoptimálisabb működés érdekében. A légtechnikai szaküzletünkben és webáruházunkban kapható Belimo zsalumozgató motor típusok 0,8 m2 -1 m² keresztmetszetű  zsaluk mozgatásához használhatók fel nagyon eredményesen. Az alkalmazási terület tekintetében kínálatunkban megtalálhatók mind a szabályzó zsalukhoz, mind pedig a fagyvédelmi zsalukhoz kapcsolódó motorok. A fagyvédelmi zsalukhoz kínált zsalumozgató motorok nagyon népszerűek az olyan kültéri helyeken, ahol kiemelkedően fontos, hogy a zsalu kellő időben történő lezárásával elkerüljük a hőcserélőben végbemenő fagykárokat. Ezen felül pedig olyan rugóvisszatérítésű hajtómotorokat is megtalál, amelyek kiváló megoldást nyújtanak abban az esetben, ha hálózati feszültségkimaradás lépne fel, hiszen ilyenkor a zsaluk biztonságosan lezáródnak.

A folyamatosan bővülő termékpalettánkban a hajtómotorokat jelenleg többféle futási idővel, nyomatékkal és teljesítménnyel találhatja meg. A zsalumozgató motorok ezáltal széleskörű felhasználási lehetőséget tesznek lehetővé, így extrém körülmények között is használhatók, vagy olyan légtechnikai rendszerekben is, amelyek speciális megoldásokat kívánnak meg. A hajtómotorok tervezése és gyártása során egy sor nagyon szigorú biztonsági előírásnak kell megfelelni. Légtechnikai szaküzletünkben kizárólag olyan hajtómotorokat forgalmazunk, amelyek maradéktalanul megfelelnek minden légtechnikai berendezés követelményének, így teljes biztonsággal használhatóak és hosszú élettartammal, illetve alacsony energiafogyasztással bírnak. A zsalumozgatók minél optimálisabb felhasználásához szükség lesz segédkapcsolódra is, hiszen ezáltal előre beprogramozhatjuk, hogy mikor zárjon/nyisson a zsalu. A nálunk kapható hajtómotorok beépített 0-100% segédkapcsolóval rendelkeznek a rugalmas kijelzés érdekében. A zajszint miatt sem kell aggódnunk, hiszen a kínálatukban megtalálható hajtómotorok alacsony zajszint mellett (max. 35-62 dB) végzik el a zsaluk nyitási/záródási funkcióját.


Spiko-Rex Kft., nem csak egy szimpla légtechnikai szaküzlet!

Cégünk nem csak a kiváló ár-érték arányú légtechnikai rendszereivel, rendszer elemeivel és egyéb kiegészítőivel lopta be magát a vásárló közönség szívébe, de a szaktanácsadással egybekötött kivitelezéssel is. Légtechnikai rendszer kiépítését fontolgatja, de ötlete sincs, hogyan kezdjen hozzá vagy hogyan működtesse a legoptimálisabban? A nagy szakmai múlttal rendelkező kollégáink egy előre egyeztetett időpontban kiszállnak Önhöz, annak érdekében, hogy tervei minél előbb megvalósulásra kerülhessenek! Bátran vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!