+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Tiszta levegőt az otthonába

A levegőtlen helyiségekben, vagy ott ahol nagy mennyiségű pára keletkezik, mindenképpen szükséges a szellőztetés biztosítása. Ha ez nem megoldható, vagy nem szeretnénk még télen is nyitott ablak mellett ülni, akkor remek alternatívát kínálhat egy praktikus elszívó ventilátor is.

Tovább... »

Szigeteljen kiváló anyagokkal

Megfelelő szigetelés nélkül rengeteg energiát pazarolhatunk el évente. Egy átlagos háztartásban a legnagyobb energiafelhasználás még mindig a ház fűtésére és hűtésére megy el. De ugyanez mondható el a nagyobb iroda épületek, ipari létesítmények esetében is.

Tovább... »

Mi alapján válasszon csőventilátort?

Sok esetben a hagyományos szellőztetési módszerek kevésnek bizonyulnak, különösen akkor, ha egy folyton párás fürdőszobáról vagy konyháról van szó. Webáruházunkban a csőventilátorok széles skáláját kínáljuk, így egy csapásra megoldódhat valamennyi szellőztetéssel kapcsolatos gondunk.

Tovább... »

Tökéletes füstelvezetés időtálló megoldással

A szerelt kémény választásával egy csapásra megoldódhat valamennyi tüzeléssel kapcsolatos gondunk. Nemcsak egyszerű szerelhetőség jellemzi őket, de tartós kialakítás is. Megfizethető saválló szerelt kémény árak a Spiko Rex Kft. jóvoltából!

Tovább... »

Tegye biztonságosabbá meglévő kéményét

Biztonságosan működtethető kémény aligha létezhetne szakszerű kéménybélelés nélkül. Az általunk kivitelezett kéménybéleléssel olyan megoldást nyújtunk ügyfeleinknek, amelyekkel teljes biztonságban tudhatják otthonuk és családjuk épségét is.

Tovább... »

A penészedés legfőbb okai, és mit tehetünk ellene

A mai modern technológiák szinte tálcán kínálják nekünk a jobbnál-jobb lehetőségeket otthonunk megfelelő szellőztetésére – na és persze a makacs penészfoltok eltüntetésére. Amíg korábban pusztán nyílászárók kinyitásával juthattunk friss levegőhöz, addig ma már a legkorszerűbb légtechnikai rendszerek végzik el ezt helyettünk. Hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítése a cél? Számoljon le örökre a penészgombákkal!

Tovább... »

Kondenzációs kazán kémény

A háztartások rezsijének legnagyobb részét télen a fűtésre fordított energia teszi ki. A hagyományos fűtési módszerek mellett manapság már olyan konstrukciók is léteznek, amikkel jelentős energiát takaríthatunk meg. Az egyik ilyen készülék a kondenzációs gázkazán.

Tovább... »

Vegyestüzelésű kazán kémény

A kémény elengedhetetlen része a fűtési berendezéseknek, aminek megfelelősége a vegyestüzelésű kazán esetében fokozottan érvénybe lép, hiszen itt már komolyabb igénybevételnek is eleget kell tenni. Cégünk többféle megoldást kínál terveihez, ráadásképpen a kémények béléscsövezését is vállaljuk mind lakossági, mind nagyobb volumenű projektek megvalósításánál.

Tovább... »

Kandalló kémény

Szinte semmi sem ér fel a pattogó tűz látványával és hangjával, amelyet otthonunk kandallója kelt életre.

Tovább... »

Cserépkályha kémény

A cserépkályha évszázadok óta az egyik legnemesebb tüzelőberendezés.

Tovább... »

Gázkazán kémény

A gázkazán évtizedek óta az egyik legkedveltebb és legelterjedtebb módja az épületek felfűtésének, illetve kombi rendszer esetében a meleg víz előállításának is.

Tovább... »

Kéményszerelő, kémény szerelés

A kondenzációs gázkazánhoz elengedhetetlen lesz a megfelelő kémény ahhoz, hogy biztonsággal, na meg maximális hatékonysággal üzemeltethessük. Cégünk mind az új kémény telepítés, mind a javítás és szerelés terén többféle módszerrel és technológiával várja következő projektjét.

Tovább... »

Fürdőszobai ventilátorok – Milyen fürdőszobai páraelszívót vegyek?

A fürdőszoba szellőztetése az egészséges és kényelmes lakókörnyezet fenntartásának egyik legfontosabb lépése. A magas páratartalom ugyanis számos problémához vezethet, beleértve a penészesedés kialakulását, a bútorok és a falak károsodását, sőt a beltéri levegő minőségének romlását is.

Tovább... »

Családi ház szellőztető rendszer

Családja jólétét és otthona kényelmét nagyban befolyásolja a beltéri levegő minősége. Éppen ezért egy jól megtervezett szellőztető rendszer elengedhetetlen az egészséges és kényelmes lakókörnyezet kialakításához, amiből a ventilátorok sem maradhatnak ki. Webáruházunkban pedig ehhez minden szükséges kelléket megtalál!

Tovább... »

Miért kátrányosodik a kémény és mik a veszélyei?

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a háztulajdonosok találkozhatnak, a kéményben felgyülemlett kátrány. Szerencsére ma már többféle módszer létezik a minimalizálására, cégünknél például kéménybéleléssel vesszük fel a harcot ellene, ami egyfajta megelőző intézkedésként is szolgál a biztonságos és zavartalan működés érdekében.

Tovább... »

Fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben

A hagyományos szellőztetés, például ablakok kinyitása, különösen télen kényelmetlenné, hatékonyságát tekintve pedig korlátozottá válhat. Itt lép életbe a páraérzékelős elszívó ventilátor szerepe, ami ígéretes megoldást nyújt a problémára.

Tovább... »