+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Tiszta levegőt az otthonába

A levegőtlen helyiségekben, vagy ott ahol nagy mennyiségű pára keletkezik, mindenképpen szükséges a szellőztetés biztosítása. Ha ez nem megoldható, vagy nem szeretnénk még télen is nyitott ablak mellett ülni, akkor remek alternatívát kínálhat egy praktikus elszívó ventilátor is. Kínálatunkban kiváló ár-érték arányú elszívó ventilátorok széles skáláját kínáljuk, melyeket a legnagyobb biztonsággal használhat otthonában!

 

A túlzott mértékű páraképződés sem az épületnek, sem az egészségünknek nem tesz jót


A jó közérzetünket nagyban befolyásolja, hogy milyen minőségű a minket körülvevő levegő. Ez azonban nem csak a lakók egészsége, de az otthonunk állapota miatt is kulcskérdéssé válik, hiszen a ház minden szegletében jól jön a tiszta és friss levegő. 

Még a legmodernebb szigetelés ellenére is megjelenhet a páralecsapódás a falakon. A hőhídképződés kifejezetten problémás jelenség lehet az olyan hideg falfelületeken, ahol a melegebb falfelületekhez képest hirtelen lehűlés lép életbe. Erre a legegyszerűbb példa a fürdőszoba, ahol már egy egyszerű zuhanyzással is nagy mennyiségű pára képződik a levegőben. Ha ezt nem tudjuk megfelelően elvezetni, akkor a vizes környezet megfelelő táptalajt fog képezni a különféle élősködők, penészgombák elszaporodásához. A gombaspórák a levegőben idővel asztmát, allergiát és náthaszerű tüneteket okozhatnak az arra érzékeny egyéneknél. Arról nem is beszélve, hogy a dohos szag mélyen beivódhat az épület falaiba és a bútorokba is. 

A páraképződés, a kellemetlen szagok és a makacs penészfoltok megjelenése könnyedén kiküszöbölhető egy megfelelő ventilátor beszerelésével.

 

Elszívó ventilátor a gondtalan mindennapokért


Egy megfelelő méretű ventilátor, hatékonyan képes eltávolítani a felesleges nedvességgel terhelt levegőt. A kisebb méretű ventilátorok tökéletesen elégnek bizonyulnak a vizes helyiségekben, hiszen a légcserét így oldhatjuk meg a legegyszerűbben, és anyagilag is a legkedvezőbben. A konyha esetében, ahol nem csak a szag elszívására kell gondolni, de az esetenként olajcseppekkel terhelt párára is, ott már érdemes egy speciális szűrőkkel ellátott ventilátort választanunk.

Az elszívó ventilátorok a kellemetlen szagok és páraképződés kiiktatása mellett, a ház állagromlásának megakadályozása végett is a segítségünkre lehetnek. A lakásunk falai, a nyílászárók, de még a berendezési tárgyak is meghálálják majd a gondoskodást. Pénzben pedig nem mérhető megtérülést jelent a lakók számára egy tisztább és egészségesebb levegőjű környezet.

 

Elszívó ventilátorok széles választékát kínáljuk


Megbízható elszívó ventilátort keres vagy csak megérett a gondolat a cserére? Velünk biztosan megtalálja számításait! A kínálatunkban fellelhető elszívó ventilátorok kiválóan alkalmasak a kis-és közepes méretű helyiségek szellőztetésére. A gyártók minden évben előrukkolnak valami újdonsággal, ha elszívó ventilátorról van szó. Ezzel lépést tartva, nálunk nagy választékban találhatja meg a legújabb technikai megoldásokkal felvértezett ventilátorokat is, akárcsak az időzítővel ellátott, vagy a praktikus mozgásérzékelővel felszerelt modellek. A Spiko-Rex ventilátor kínálata nemcsak ár-érték arányban verhetetlen, de műszakilag és esztétikailag is kifogástalan értéket képvisel.

 

Elszívó ventilátor kínálatunk