+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Tökéletes füstelvezetés időtálló megoldással

A szerelt kémény választásával egy csapásra megoldódhat valamennyi tüzeléssel kapcsolatos gondunk. Nemcsak egyszerű szerelhetőség jellemzi őket, de tartós kialakítás is. Megfizethető saválló szerelt kémény árak a Spiko Rex Kft. jóvoltából!

 

Milyen esetekben lehet jó megoldás?


  • tüzelőberendezést szeretnénk használni, azonban nem rendelkezünk előzőleg kialakított kéménnyel, és erre keresünk egy költséghatékony megoldást,
  • a már meglévő füstelvezető rendszer nem teszi lehetővé egy új tüzelőberendezés beépítését, vagy nem alakítható át olyan mértékben, hogy biztonságos üzemeltetést érjünk el vele,
  • a régi kémény felújítása technikailag nem kivitelezhető, vagy pénzügyileg nem érné meg a fáradtságot.

 

Ilyenkor jöhet képbe a füstelvezetési megoldás, mint az elérhető legoptimálisabb alternatíva az imént említett problémákra. Ennek a típusú kéménynek az egyik legnagyobb előnye, hogy a lakás bármely pontjára be lehet építeni. A masszív, időjárás-álló kialakítása miatt az épületen kívülre is kivitelezhetjük. Ha az utóbbit választjuk, akkor lehetőség adódik a szerkezet körbe falazására is, abban az esetben, ha ez esztétikailag zavaróvá válna számunkra. Cégünknél sok éves szakmai tapasztalattal és teljes körűen vállaljuk a szerelt kémények profi kivitelezését, így velünk egy kézben letudhat mindent, a tervezéstől egészen a megvalósításig!

 

Időtálló és egyszerű szerelhető


Sokan választják a szerelt kéményt, hiszen a beszerzésre, beépítésre fordított fáradtság és összköltség jóval kifizetődőbb, mint egy épített kémény (beton, tégla stb.) esetében. Gyakorlatilag bármilyen tüzelőberendezés esetén alkalmazható, és egy biztonságos alternatívát kínál számunkra, hiszen nem szivárog át rajta a füst stb. Nem szükséges hozzá külön beton talpazat kialakítása sem, így pofon egyszerűen beépíthető. Az utólagos átalakítása is megoldható, hiszen szükség esetén magasítható, áthelyezhető, vagy akár lebontható. A szerkezet acélból épül fel, így kis súllyal rendelkezik. Ez pedig azt jelenti, hogy mind a helyszínre szállítás, mind az összeszerelés könnyen elvégezhetővé válik. A másik előnye, hogy kevesebb falbontással beépíthető. Az acél anyagának, és szerkezeti kialakításának hála, a kémény tartósan megállja a helyét bármilyen környezetben. Még hosszú évek elteltével is egy tartós és masszív megoldást jelent számunkra, melyet az acél külső borítás ad meg.

 

Széles termékválasztékkal várjuk!


Webáruházunkban a szerelt kémények széles skáláját kínáljuk, mindezt igen kedvező saválló szerelt kémény árak kíséretével. Ami a termékpalettánkat illeti, jelenleg 7 féle méretben kínáljuk azokat, a 130/230 mm-es mérettől egészen a 300/400 mm-es méretig. Az, hogy milyen típusú termékre lesz szükségünk, minden esetben az alkalmazni kívánt tüzelőberendezés határozza meg. Bizonytalan a döntését illetően? Cégünk ingyenes helyszíni felméréssel áll a rendelkezésére, ahol alaposan felmérjük az Ön igényeit, és a beépítéshez szükséges egyéb paramétereket is. Szakképzett kollégáinkkal karöltve, minden esetben a legoptimálisabb megoldásra törekszünk. Megfizethető árak után keresgél? Velünk megtalálhatja számításait!

 

Tekintse meg kínálatunkat!