+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Páraelszívó Bekötő Szett

A páraelszívók rendeltetés szerinti működéséhez, elengedhetetlen a megfelelő légtechnika kiegészítők használata. Ehhez nyújtanak nagy segítséget a webáruházunkban megvásárolható páraelszívó bekötő szettek is, amelyeket akár utólag, a páraelszívótól függetlenül is beszerezhetünk. Az általunk forgalmazott bekötő szettek minden olyan elemet tartalmaznak, amire csak szükség lesz. A kör keresztmetszetű, flexibilis légtechnikai csövek és a falon kívüli gravitációs zsalu optimális elvezetést, a szűkítők gyors szerelést, a csőbilincsek pedig tökéletes rögzítést biztosítanak.  

Néhány jó tanács mielőtt páraelszívó bekötő szett vásárlására adnánk a fejünket:

*ajánlott a gyári csőcsatlakozás méretével azonos cső használata a kivezetés teljes hosszában

*A páraelszívók teljesítménye nagymértékben meghatározza a csővezeték átmérőjét. Az ajánlott  csővezeték mérete Na 150 mm-es átmérő , de semmiképp nem javasolt 120 mm alatti kiegészítők alkalmazása és a kivezetés nagymértékű szűkítés(kivéve ha kis teljesítményű készülékről van szó 100-200 m3/h).

 

Ár: 4 550 Ft db

Ár: 5 500 Ft db

Konyhánk elengedethetetlen eleme: a páraelszívó

Kellemetlen füst, hirtelen megugró páratartalom, több irányból felcsapódó olajcseppek – ezek a fogalmak talán mindenki számára ismerősek, hiszen a sütés-főzés mesterségét évtizedek óta űzzük. Ha nem szeretnénk, hogy a konyhában keletkező gőz, pára, füst és egyéb szagok még akár órák múlva is érezhetők legyenek otthonunkban, érdemes ezek elvezetéséről gondoskodnunk. Egy megfelelő páraelszívó ma már minden konyha alapvető tartozéka és nagyban segít, hogy a sütés-főzés kevésbé kellemes velejárói, minél előbb elillanhassanak lakásunkból. 

Még csak most tervezgeti konyháját vagy lecserélné meglévő páraelszívóját egy klasszisokkal hatékonyabb működésűre? Nálunk jó helyen jár! Ha a legjobb páraelszívó árak után keresgél, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot még ma!

a páraelszívó konyhája hasznos berendezése
Megfizethető páraelszívó árak? Keresve sem találhatja jobb helyet! Kérjen egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés


Gondos kivitelezés, szakértőktől

Ahhoz, hogy a készülékünket hosszú idő elteltével is ugyanolyan hatékonysággal vehessük használatba, a szakszerű telepítésre és üzembe helyezésre is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Mit jelent a szakszerű telepítés és üzembe helyezés?

  • Szakembereink a bekötés előtt felmérést végeznek otthonában, ha segítségre lenne szüksége a megfelelő méretű és típusú elszívó készülék kiválasztásában
  • Az adott helyiség paramétereihez és az Ön igényeihez passzoló elszívó készülék és légtechnikai elemek kiválasztása
  • A készülék helyének pontos megtervezése, optimális elhelyezése és szakszerű bekötése a légtechnikai elemekkel együtt
  • Abban az esetben, ha korábban nem volt még fali elszívója, a szakszerű telepítés lépéseként megtörténik a falfúrás is.
Cégünk több mint két évtizede foglalkozik a legkülönfélébb légtechnikai rendszerek gyártásával és kivitelezésével, így a szagelszívó készülékek és a hozzájuk szorosan kapcsolódó páraelszívó bekötő szett beszerelésében is otthon vagyunk. Szakértői csapatunk tagjai nap mint nap számos kihívással találkoznak, így legyen szó egy kisebb- vagy nagyobb projekt megvalósításáról, minden esetben kiemelkedő szakértelmet tanúsítunk majd.

Mi a helyzet az otthoni beszereléssel?

Az elszívó készülékek természetesen házilag is beszerelhetőek abban az esetben, ha megvan hozzá a kellő rutinunk és eszközeink a feladat szakszerű megvalósításához. Mindezek hiányában, és a biztonságos megvalósítás érdekében, akik nem szereltek még ilyen komplexitású háztartási berendezéseket, forduljanak inkább szakemberhez. A fali kivezetésű páraelszívók esetében nem elegendő pusztán összeszerelni az alkatrészeket, hanem meg kell tervezni a kivezetést is, és a teljes falat is át kell fúrni hozzá. Az ilyen készülékek beszerelése tehát jóval bonyolultabb, mint a szimpla szénszűrős változatok és típusonként más-más szerelési eljárást kívánhatnak meg. Ha Ön sem szeretné, hogy szerelés közben tönkre menjen az eszköze, vagy a hozzá nem értés miatt, egyéb visszafordíthatatlan károk keletkezzenek az otthonában, akkor bátran bízza ezt szakértői csapatunkra! Nincs még meg a kiszemelt készüléke? Ne késlekedjen árajánlatot kérni, hiszen csakis megfizethető páraelszívó árak kíséretével várjuk!

kedvező páraelszívó árak a Spiko-Rex Kft. kínálatában

A szagelszívó bekötése során megannyi szempontnak kell megfelelni, így forduljon inkább egy szakember segítségéhez! Ha Spiko-Rex Kft., akkor a legjobb páraelszívó árak!


Miért bízza az üzembe helyezést inkább szakértői kezekre?

Egy elhibázott páraelszívó bekötő szett kiválasztása, vagy egy szakszerűtlen beüzemelés miatt a következő hibák léphetnek fel:
  • Csökkenhet a berendezés hatékonysága és a motor élettartama
  • A vártnál magasabb lehet a készülék zajszintje
  • Egy rossz helyre beszerelt készülék akadályozhat a mindennapi tevékenységeinkben
  • Hosszútávon pedig jelentősen megrövidülhet a készülékünk várható élettartama
  • Legrosszabb esetben tűzeset is kialakulhat.

Elakadt a választásban? Segítségre lenne szükség az üzembe helyezéshez? Nálunk egy helyen mindent megtalál!

A kezében van már álmai készüléke, de ötlete sincs, hogyan kezdjen hozzá a megfelelő üzembehelyezéshez? Segítünk Önnek! Az általunk forgalmazott páraelszívók, és bekötő szettek megvásárlása után sem hagyjuk magára! Nem csak a megfelelő elszívó készülékek és légtechnikai tartozékok kiválasztásában számíthat majd ránk, de igény esetén vállaljuk a nálunk megvásárolt páraelszívók beszerelését és szakszerű üzembe helyezését is! 

Elhivatott csapatunk közreműködésével, az általunk forgalmazott készülékeket és légtechnikai kiegészítőket a lehető legnagyobb szakmai tudásunkkal tesszük működő képessé, mindezt Miskolc és Eger vonzáskörzetében egyaránt! Így Önnek semmi más dolga nem marad majd, mint élvezni a teljes mértékben füst, gőz és szagmentes lakását, még a legnagyobb sütések-főzések után is! A legjobb páraelszívó árak után keresgél, vagy csak tönkrement valamelyik bekötő eleme? Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, és új páraelszívók vagy bekötő elemek után keresgél, ne habozzon velünk felvenni a kapcsolatot!