+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Rozsdamentes légtechnika

Rozsdamentes anyagból készült (1.4301) légtechnikai csövek és idomok , rácsok ,zsaluk, légszelepek .

Rozsdamentes légtechnika - Saválló cső idomok


A magasabb igénybevételnek kitett helyeken a rozsdamentes, saválló csövek elengedhetetlenek lesznek. Webáruházunkban minden olyan szükséges kelléket megtalál, ami egy strapabíró légtechnikai rendszer kiépítéséhez szükséges, hiszen rozsdamentes anyagból készült csövek, idomok és egyéb kiegészítők hatékony megoldását kínáljuk!

 

saválló cső idomok
Megfizethető saválló cső ár, minőségi kialakítás, könnyű szerelhetőség

 

Megfizethető saválló cső ár után keresgél? Kérje személyre szabott árajánlatunkat!
Milyen anyagot érdemes választani erősebb igénybevétel esetén? Rozsdamentes és saválló cső!

A rozsda szinte semmit sem kímél, hiszen elég csak belegondolni abba, hogy mennyi eszköz, fémszerkezet vesz minket körbe. Ha pedig egyszer elindult a folyamat, akkor nagyon nehéz megállítani, illetve a korrózióval érintett eszközök is használhatatlanná válnak. A rozsdamentes és saválló csövek fő alkalmazási területei az ipari szellőztető rendszerek és a légkondicionáló berendezések.

Manapság számos anyagból készülnek légtechnikai elemek, attól függően, hogy mi lesz a felhasználási cél. Léteznek például műanyagból készült kivitelek is, amelyek ideálisak lehetnek otthoni felhasználásra, pl. ha alacsonyabb a szállított közeg hőfoka, és a vegyszerek káros hatásaitól sem kell tartani. Ha azonban erősebb igénybevételnek lesz kitéve a légtechnikai rendszer, akkor elengedhetetlen lesz egy robusztusabb konstrukcióban gondolkodni. Az acél ígéretes választás, ha tartósabb kialakításról vagy ipari közegről van szó, és számos fajtája ismert az alapján, hogy mire fogjuk majd használni.

A rozsdamentes acél más néven inox egy olyan acéltípus, amely nagyon jól ellenáll a korróziónak, és még hosszú idő elteltével sem fogja mutatni a foltosodás, rozsdásodás nyomait. Nyugodtan használhatjuk olyan légtechnikai rendszereknél, ahol páradús levegő szállítása történik meg. Az anyag ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy ebben az esetben egy speciális keverékből készül el az acél, aminek legalább 10%-át króm teszi ki. A króm fokozott rozsdaállóságot mutat a közönséges acéllal összehasonlítva. Legfőbb felhasználási területei a gépipar, építőipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar, de nem meglepő az sem, ha magáncélú felhasználásban látjuk a hasznát.

A saválló acél legfőbb előnye, hogy olyan környezetben is használhatjuk, ahol fokozott korróziós igénybevételnek lesznek kitéve a rendszerek, de abban az esetben is, ha erősebb savhatással kell számolni. A saválló csövek, saválló cső idomok kiemelkedő vegyszerállósággal bírnak, így előszeretettel alkalmazzák azokat a vegyiparban, olajiparban, építőiparban, vagy légi közlekedésben is.

 

saválló cső idomok ár megbízható forgalmazótól
Saválló cső idomok a hatékony és időtálló rendszerek kialakításához

 

 

Rozsdamentes és saválló csövek, saválló cső idomok széles kínálatával várjuk!

Az általunk kínált rozsdamentes csövek, saválló cső idomok hosszú távon is képesek biztosítani a légtechnikai berendezések hatékonyságát. A rozsdamentes acél spirálkorcolt cső például W.Nr. 1.4301 minőségű, 0,5 mm vastag, és Na 80 - Na 630 mm méretekben elérhető. A saválló cső 1.4401 és 1.4404 minőségű és ugyanolyan méretekben kínáljuk, mint a rozsdamentes kivitelt. A webáruházunkban emellett megtalálhat rozsdamentes és saválló négyszögletes, egyenes légcsatornákat és idomokat is, melyeket szintén kedvező saválló cső ár kíséretével kínálunk.

A termék kiválasztásakor mindig alaposan mérlegelnünk kell, hogy milyen fizikai és környezeti hatásoknak lesznek kitéve az elemek, milyen terhelési feltételeknek kell megfelelniük. Meghatározó szempont például a levegő hőmérséklete, páratartalma, de még a különféle lúgos vagy savas anyagok jelenléte is. Szintén lényeges lehet, hogy ezeket a hatásokat mennyi ideig kell elviselnie a szerkezeteknek, például állandó jelleggel vagy csak bizonyos időszakokban. Amennyiben bizonytalan a döntését illetően és vacillál, hogy rozsdamentes vagy saválló kivitelek (netán mindkettő) mellett döntsön, akkor azt tanácsoljuk, hogy inkább kérje ki egy szakember véleményét. Mi is tudunk segíteni!

A rozsdamentes, saválló cső ár miatt ne felejtse el velünk felvenni a kapcsolatot!