+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Családi ház szellőztető rendszer

Családja jólétét és otthona kényelmét nagyban befolyásolja a beltéri levegő minősége. Éppen ezért egy jól megtervezett szellőztető rendszer elengedhetetlen az egészséges és kényelmes lakókörnyezet kialakításához, amiből a ventilátorok sem maradhatnak ki. Webáruházunkban pedig ehhez minden szükséges kelléket megtalál!

 

Szellőztető rendszer lakásba – valódi áldás a mindennapokban


Ha nem tudjuk elég pontosan kontrollálni a bejövő és kilépő levegő mennyiségét és irányát, egyenetlen beltéri levegőminőséget és hőmérséklet-eloszlást eredményez. Sőt, egyes terekben például a pincékben, garázsban pedig nagyon is nehézkes lehet a szellőztetés megoldása. 

Ilyenkor a családi ház szellőztető rendszer kiépítése igazi áldás lehet, amelyet cégünkön keresztül is igénybe vehet. Ha pedig úgy dönt, hogy saját kezűleg fogna bele a tervezésbe, akkor webáruházunkban minden eszközt, kiegészítőt megtalálhat hozzá! Nálunk a családi ház szellőztető rendszer ár szempontjából is kifizetődő lesz!

 

A családi ház szellőztető rendszer elengedhetetlen eleme a ventilátor. Nálunk megfizethető családi ház szellőztető rendszer ár várja!


Az elszívó ventilátorok rendkívül hasznosak az épületek levegőminőségének és komfortjának javításában. Ezek az egyszerűen telepíthető és karbantartható eszközök hatékonyan csökkentik a páratartalmat, eliminálják a szagokat, és hozzájárulnak az egészséges és komfortos lakókörnyezet kialakításához. A legtöbb kivitel falra és mennyezetre szerelhető és tökéletesen alkalmas kis és közepes helyiségek elszívó szellőztetéséhez, tehát családi házakhoz is. Íme a legnépszerűbb típusok a kínálatunkból:

  • Elszívó ventilátor időkapcsolóval

Az időkapcsolóval ellátott elszívó ventilátor értékes kiegészítője családi háza szellőzőrendszerének. Igen energiatakarékos megoldásnak bizonyul, hiszen beprogramozhatja a ventilátort úgy, hogy előre meghatározott ideig működjön, amikor tényleg szükség van rá, így csökkentve a felesleges energiafogyasztást.

  • Mozgásérzékelővel ellátott ventillátor

A mozgásérzékelővel felszerelt szellőző ventilátor okos választás a családi házak számára, ugyanis csak akkor lépnek működésbe, ha mozgást érzékelnek az adott helyiségben. Rendkívül kényelmes, hiszen nem kell emlékezni a ventilátor be- vagy kikapcsolására, az Ön jelenlétére reagál.

  • Páratartalom-érzékelővel ellátott ventilátor

A páraérzékelős ventilátorok kiemelkednek a többi típus közül, ha nedvességszabályozásról van szó. Képesek érzékelni egy előre beállított értéknél magasabb páratartalmat, és azonnal megkezdik az elszívást. 

  • Ablakventilátor

Rendkívül egyszerű felépítésű, mégis nagyon hatékony szerkezetek, ha szeretnénk a páradús levegőt a lakáson kívül tudni. Ez esetben még a falat sem kell átfúrni, hiszen két oldalról rögzülnek az ablak üvegéhez.

 

Szellőztető rendszer lakásba? Ismerje meg a többi kivitelt is!

Termékeink