+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben

Fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben

A fürdőszobákban gyakori probléma a nedvesség és a pára felhalmozódása, ami hosszú távon kedvezőtlen hatással lehet mind a lakás állapotára, mind a lakók egészségére. A hagyományos szellőztetés, például ablakok kinyitása, különösen télen kényelmetlenné, hatékonyságát tekintve pedig korlátozottá válhat. Itt lép életbe a páraérzékelős elszívó ventilátor szerepe, ami ígéretes megoldást nyújt a problémára.

 

Fullasztó levegő, penészes falak


Annak ellenére, hogy a fürdőszobák általában a nyugalom és a frissesség oázisai, egy szempillantás alatt alakulnak át gőzfürdővé – ismerős, ugye? Egy átlagos zuhanyzás során jellemzően körülbelül 0,1- 0,5 liter pára képződik, attól függően, hogy mennyi ideig zuhanyzunk, milyen a víz hőmérséklete és mekkora a helyiség mérete. A sűrű, párával telített levegő azonnal lecsapódik az ablakokra, ajtókra, falakra, de még a bútorok felületén is nyomot hagy. Idővel pedig fekete penészfoltok jelenhetnek meg a sarkokban, amitől aztán szinte lehetetlen megszabadulni. 

Zuhanyzás után tehát adja magát a dolog, hogy nyissunk ajtót-ablakot, de mi a helyzet télvíz idején? Sajnos ez sem mindig célravezető megoldás, tekintve, hogy a nem kevés pénzért megtermelt hő pillanatok alatt szökik el a lakásból. Ilyenkor lehet ígéretes megoldás egy fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben.

 

Páraérzékelős elszívó ventilátor: megoldás valamennyi problémára


Ahogy a hagyományos szellőztetés korlátai egyre szembetűnőbbé válnak, úgy lesznek az elszívó ventilátorok (pl. fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben) a megoldás kulcsai, mind a kellemetlen szagok, mind a páradús levegő hatékony elszívásában. Ezek a falra szerelhető eszközök nem csupán a komfortérzetet növelik, de hozzájárulnak a beltéri levegő minőségének javításában is. 

Többféle típus létezik a piacon: van a hagyományos kivitel, és vannak már fejlettebb változatok is, például időzítővel ellátott, mozgásérzékelős vagy páraérzékelős elszívó is. Így biztosítva, hogy csak akkor működjenek, amikor ténylegesen szükség van rájuk. A páraelszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben pedig királyként emelkedik a többi közül, ha fürdőszobai használatról van szó.

 

fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben

 

Miben más a páraérzékelős elszívó? Fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben


A fürdőszoba elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben hatékonyan távolítja el a fürdőszobákban felgyülemlett nedvességet és párát. Míg a hagyományos szellőztetés csak a levegő cseréjét biztosítja, az elszívó ventilátorok valódi megoldást nyújtanak valamennyi problémára. 

A páraérzékelős elszívó ventilátor egy olyan csúcskategóriás készülék, amely egy beépített érzékelőnek hála, egy előre megadott érték alapján automatikusan aktiválódik, amikor annál magasabb páratartalmat érzékel a fürdőszobában. Ez pedig egyet jelent azzal is, hogy nem szükséges manuálisan kapcsolgatni, ugyanis önműködően jár el helyettünk annak érdekében, hogy mielőbb elszívja a felesleges párát. Sőt, célzott megoldást nyújt a páratartalom szabályozására higrométer nélkül is. Az eredmény pedig: optimális páratartalmú, friss és penészmentes beltéri levegő. 

 

Spiko Rex, avagy a minőségi páraelszívók szakértője - Páraelszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben!


Ha Ön is hatékony megoldást keres a fürdőszobában felgyülemlett nedvesség és pára kiiktatására, unja már a gőzfürdőt, netán penészfoltok keserítik meg a mindennapjait, van megoldás: elszívó ventilátor páraérzékelős kivitelben! 

Tekintse meg a Spiko Rex webáruház kínálatát! Széles választékunkban megtalálhatók a legmodernebb és legjobb minőségű páraérzékelős elszívó ventilátorok, amelyek segítségével könnyedén megoldhatja a fürdőszobában jelentkező problémákat. Ne engedje, hogy a pára és a nedvesség kárt tegyen az otthonában, válasszon minőségi páraelszívókat a Spiko Rex-től!


Elszívó ventilátor kínálatunk