+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
37800 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

MA O típus Ablakventilátor

MAO1 125 ablakventilátor

Elszívó szellőztetéshez Ø125mm

Ár: 19 609 Ft db

MAO1 150 ablakventilátor

Elszívó szellőztetéshez Ø150mm

Ár: 22 822 Ft db

MAO2 125 ablakventilátor

Elszívó szellőztetéshez Ø125mm

Ár: 19 609 Ft db

MAO1 TH 125 ablakventilátor

Páraérzékelővel és időzítővel szerelt, elszívó szellőztetéshez Ø125mm

Ár: 24 841 Ft db

MAO1 TH 150 ablakventilátor

Páraérzékelővel és időzítővel szerelt, elszívó szellőztetéshez Ø150mm

Ár: 28 512 Ft db

 


Ablakventilátor - Ventilátor ablakba

MA O típusú ablakventilátor

Az ablakventilátor beszerelése és működtetése jelentős költségmegtakarítást jelent, miközben a beltéri levegő friss és páramentes marad. Webáruházunkban többféle modell közül választhat, melyeket kedvező árakkal és a házhozszállítás kényelmével teszünk még ígéretesebbé!

Kérdése támadt? Munkatársaink várják hívását!

Kapcsolatfelvétel

Nem éri meg télen szellőztetni


Sokszor már elég egy gyors esti zuhanyzás is ahhoz, hogy a páratartalom az egekbe szökjön a fürdőszobában. A folyton nedves, párás környezet pedig kedvez a penészgombák elszaporodásának, amit végül a szervezetünk is megérez majd. Habár a hagyományos szellőztetési módszerekkel is célba érhetünk, nem mindegy, hogy mennyi idő alatt és milyen áron. A kellemesebb hónapokban nem ritka, ha egész nap nyitva vannak az ablakok, télen azonban nagyon hamar kihűlhet a lakás, ami a fűtési hatékonyság rovására megy. Ilyenkor nagyon jól tud jönni egy ablakventilátor, amivel már csukott ablak mellett is ugyanazt a hatásfokot (sőt még jobbat) érhetjük el, mintha csak szellőztettünk volna.

Miért olyan közkedvelt választás az ablakventilátor?


Az ablakventilátor természetes módon biztosít friss levegőt, egyszerűen azért, mert a szennyezett, páradús levegőt az épületen kívül tudja. Az elszívó ventilátor azonban nem csak fürdőszoba ablakra kerülhet, de konyhaablakra is, hiszen a mindennapos sütés-főzés során nem kis mennyiségű pára képződik. Felépítése egyszerűnek mondható, mivel két részből áll. Az egyiket a nyílászáró belső oldalára, a másikat pedig a kültéri részére kell rögzíteni. Ami pedig a megjelenést illeti, ezek a ventilátorok úgy vannak felszerelve, hogy még vizuálisan se zavarják a homlokzat általános megjelenését. További előnyük, hogy nagyon alacsony zajszinttel működnek, így sem az aktív órákba, sem az éjszakai pihenésbe nem zavarnak be a zümmögésükkel.

Nagyszerű választásnak nézhetünk elébe egy ablakventilátorral, már azért is, mert a hagyományos légkondicionálókkal összehasonlítva, lényegesen olcsóbban szerezhetjük be azokat. Kiválóan alkalmasak olyan élethelyzetekben, amikor egy falba épített ventilátor kivitelezése valamilyen okból nem megvalósítható vagy, ha egyszerűen csak nem szeretnénk bontási munkálatokba kezdeni. Ha a ventilátor ablakra kerül, akkor elég ugyanis csak egy kis nyílást vágni az ablaktáblán. Az alacsony fogyasztásuk is említésre méltó, mindemellett az egyéb légtechnikai készülékek hatékonyabbá tételével segíthetnek csökkenteni az energiaköltségeket.

Ventilátor ablakba? Nézzen szét kínálatunkban!


Webáruházi kínálatunkban kétféle  érhető el: a szimpla elszívó kivitel, illetve az egyel fejlettebb típus, ami már páraérzékelővel és időzítővel van felszerelve.  Utóbbiak például kiválóan alkalmasak a kényelmünk fokozására, mivel lehetőségünk van testreszabni a beállításokat az ütemezésnek és a páratartalomnak megfelelően. A méretet tekintve pedig 125 és 150 mm-es lapát átmérővel rendelkeznek a termékek. Felszerelésük nem igényel meg speciális szaktudást vagy szerszámot, így gyorsan telepíthetők, és ami a legjobb, a Spiko Rex által kínált ventilátorokat kifejezetten úgy tervezték meg, hogy szinte bármilyen ablakhoz illeszkedjenek.

Ventilátor ablakba? Tekintse meg kínálatunkat!

Termékeink