+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó
Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Kishelység Elszívó Ventilátor Na 80

Bruttó ár:
10670 Ft

Részletek »
Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Kishelység Elszívó ventilátor időkapcsolóval szerelt NA 80

Bruttó ár:
17020 Ft

Részletek »
Galéria kép

Tekasil 300°C

Bruttó ár:
2417 Ft

Részletek »
Belimo LM-230A Zsalumozgató motor

Belimo LM-230A Zsalumozgató motor Nyit-zár ,3 - pont

Bruttó ár:
31500 Ft

Részletek »
Galéria kép

KO Kéményajtó nyitható kivitel

Bruttó ár:
6800 Ft

Részletek »
Galéria kép

VF-04 NA315 90°-os könyökidom gumitömítéssel

Bruttó ár:
12320 Ft

Részletek »
CATA E-100 GTH

CATA E-100 GTH

Bruttó ár:
34990 Ft

Részletek »

Légtechnikai csövek

Légtechnikai csövek


Az elmúlt évtizedekben a légtechnikai rendszerek robbanásszerű elterjedése figyelhető meg. Ez az állítás talán nem is meglepő tekintve, hogy az ipari létesítmények, irodaházak és társasházak mellett még a magánlakások is megkövetelik a megfelelő szellőztetést. A légtechnikai rendszerek kialakítása így már az épületek tervezésénél is reflektorfénybe kerül, hiszen minden esetben biztosítani kell a megfelelő szellőztetést, és a bejutó szennyeződések minimálisra csökkentését.

 

légtechnikai csövek a Spiko-Rex jóvoltából

 

Innovatív kialakítású és strapabíró légtechnikai csövek a Spiko-Rex jóvoltából!

A szabályozott működésű szellőztetőrendszereket többféle elemek alkotják, melyek egyike a légtechnikai cső. Ezek a csövek kiemelkedő szerepet töltenek be, hiszen amellett, hogy összekötik a különféle légtechnikai elemeket, rajtuk keresztül történik meg a levegő szállítása. Éppen ezért érdemes figyelmet szentelnünk ezek megfelelő kialakítására és arra, hogy olyan csöveket válasszunk, amelyeket már korszerű elvárások alapján terveztek meg. A legjobbat keresi? Kiváló minőségű légtechnikai csövek széles választékával várjuk! De nem csak légtechnika csövek, hanem az ezekhez kapcsolódó szerelvények, elemek és kiegészítők is a termékpalettánkat erősítik!

 

Milyen az ideális légtechnikai cső?

  • higiéniai szempontból kifogástalan kialakítású: könnyen tisztítható és nem vonzza magához a szennyeződéseket,
  • teljes biztonsággal használható, nem bocsát ki káros anyagokat, illetve a nagyobb szennyeződéseket is kiporzás mentesen képes szállítani,
  • nem csak az adott légtechnikai rendszerhez illeszkedik tökéletesen, de kompatibilis a rendszer többi elemével és a ventillátorral is,
  • amennyiben nem zárt térről van szó, a cső UV álló bevonattal rendelkezik,
  • minden szempontból eleget tesz a modern követelményeknek.

 

Légtechnikai csöveket szeretne vásárolni? Kínálatunkban biztosan megtalálja azt, amit keres!

Többféle légtechnikai cső létezik, hiszen a felhasználási céltól függően más és más tulajdonságokra lehet szükségünk. Cégüknél a légtechnikai csövek széles kínálatával várjuk, csak úgy, mint az alumíniumból, a műanyagból vagy csak a horganyozott és rozsdamentes acélból készült változatok, illetve megtalálha

 

légtechnikai csövek széles választéka

Ne keresgéljen tovább! Légtechnikai szerelvények, csövek és elemek széles választékával várjuk!

 

A merev csövek legnagyobb előnye a rendkívüli stabilitásukban rejlik. A kör keresztmetszetű horganyozott acélból készült spiko cső és az alumínium spiko cső kiválóan alkalmas a spirálkarcolt légcsatornákhoz, és széles méretválasztékuknak (80 mm-800 mm átmérő) hála, a klíma- és szellőzés technika minden területén remekül alkalmazhatóak. Az utóbbinál például nem okoz gondot az sem, ha a szállított közeg hőfoka -40 °C-tól +150 °C-ig terjed. A műanyagból készült változatokat, csak úgy, mint a PVC merev körcsatorna és PVC merev laposcsatorna nem csak a könnyű szerelhetőség, de a nehezebb szennyező anyagok tökéletes elvezetése is jellemzi.

A flexibilis, egyszerűen hajlítható csövek remek szolgálatot tesznek a nem szabályosan beépíthető, vagy a nehezen hozzáférhető helyeken. A flexibilis Termovent csatorna rozsdamentes és horganyozott acélból készült, így nem fog ki rajta a rozsdásodás és a nedves közeg sem. Olyan területeken lehet kiváló választás, ahol a tartósság és biztonság kulcskérdéssé válik, hiszen fokozott hő- és korrózióállósággal (-35-+700°C) bír. A Flexibilis alumínium csatorna hasonlóan magas aerodinamikai és szilárdsági jellemzőkkel kecsegtet, mivel éghetetlen korrózióálló anyagból készül. Számít a magas hő- és hangszigetelő képesség is? A Sonoflex légtechnikai cső mikro-perforált belső borítással és külön szigetelőréteggel rendelkezik, így olyan helyeken is alkalmazható, ahol kiemelkedő fontosságú a hangcsillapító képesség. Hasonlóan remek választás lehet az Aluflex cső is, hiszen itt már a csőrétegek között 3 alumínium réteg van kombinálva 2 réteg polisztirollal.

Ha pedig félmerev kivitelről van szó, akkor a nagy mechanikai szilárdságú Aluvent csatorna (80 mm-400 mm), ideális választásnak bizonyul, hiszen a széles hőmérsékleti tartománya mellett, az oldószereknek is kiválóan ellenáll.

A webáruházunkban kiváló minőségű légtechnikai csövek széles választékával várjuk, mindezt kedvező árakkal és a lehető legrövidebb szállítási idővel! Böngéssze át termékeinket, válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, majd rendelje meg csupán egy kattintással! Elveszett a légtechnikai termékek vásárlásában? Bátran kérje szakértőink segítségét!

 

Kapcsolatfelvétel