+36 20 968 9660/ +36 20 355 0233 +36 46 360 428 3508, Miskolc, Templom utca 3.

magyar zászló légtechnika angol zászló légcsatorna német zászló füstelszívó

Légcsatorna

A légcsatornák lehetnek kör vagy négyszög keresztmetszetűek. Felhasználásukat tekintve, illetve keresztmetszetükből kifolyólag eltérő tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkeznek.

A kör keresztmetszetű légcsatorna standard méretei miatt egy kivitelezés után megmaradt, fel nem használt elemeket nem kell kidobni egy későbbi új projekt során felhasználhatóak.
Ezzel szemben a négyszög keresztmetszetű légcsatornák méretei egyediek, így biztosítva, hogy az adott kivitelezéshez, helyszínhez igazodnak, azonban pont az egyedi méretezés miatt a későbbiekben nem használhatóak fel a megmaradt elemek.

Szerelés szempontjából is kedvezőbb tulajdonságokkal bír a kör keresztmetszetű légcsatorna, mivel merevebb kivitelű így vékonyabb lemezből előállítható. Ezáltal a szerkezete könnyebb, mint a négyszög légcsatornának, így a felszerelése során kevesebb függesztőre van szükség.

A négyszög keresztmetszetű légcsatorna előnye, hogy jobb helykihasználással rendelkezik, valamint a mély frekvenciákat jobban csillapítja.

Cégünk mindkét légcsatorna rendszer gyártására, kialakítására vállalkozik.
Számos referenciával rendelkezünk, legyen szó üzemekről, éttermekről, szállodákról, szórakozóhelyekről, konyhákról vagy akár bevásárlóközpontokról.